parallax background


Uw financieel adviseur bij scheiden


Einde relatie advies bij scheiden is een concept van Paul Soetekouw Financieel Advies dat gebaseerd is op het 'in goed overleg' uit elkaar gaan en het bieden van een totaaloplossing voor het afhandelen van een scheiding.

Als u met uw partner de praktische kant van de scheiding goed kunt regelen, dan zult u snel ook emotioneel weer sterk op uw benen staan. Zeker wanneer u samen kinderen heeft, is het van groot belang om duidelijke onderlinge afspraken te maken en de financiële en juridische aspecten goed te regelen.

Natuurlijk kan het zo zijn dat de verstandhouding tussen u en uw partner niet meer zo goed is. Maar elkaar blijven respecteren als vader en moeder voor uw kind(eren), is van groot belang voor de toekomst van zowel uw kinderen als uzelf!Een totaaloplossing voor iedereen die gaat scheiden

Samenwoners, geregistreerd partners en gehuwden krijgen bij Paul Soetekouw Financieel Advies een totaaloplossing voor het afhandelen van een scheiding. Niet alleen op financieel en fiscaal gebied, maar ook juridisch en administratief. Wij adviseren u graag!

U kunt samen met uw partner een afspraak maken, maar als u wilt ook apart. In een eerste gesprek maakt u in grote lijnen kennis met onze financiële dienstverlening. Uiteraard kunt u dan ook nadere vragen stellen. Als u weet wat u kunt verwachten en u besluit van onze diensten gebruik te maken, dan maken we samen concrete afspraken.

Op basis van een stappenplan krijgt u een overzicht van de procedure die we gaan volgen om de best mogelijke afspraken te realiseren over uw financiële zaken. Daarbij krijgt u uiteraard ook een helder overzicht van de kosten die daaraan verbonden zijn.
Hulp nodig?

Wilt u hulp bij het regelen van uw financiele zaken?

 

Een hoogwaardig financieel advies,
bij welke scheiding dan ook!


Neem contact op